Badjas cadeau

Een badjas kan heel leuk zijn om als cadeau te geven bij speciale gelegenheden. De persoonlijke  badjassen van hippehanddoeken.nl zijn behalve praktisch ook nog eens heel leuk om te geven. Bij ons weet je zeker dat je een badjas van hoge kwaliteit koopt, want de badjassen in ons assortiment zijn uitvoerig door ons getest in thuissituaties. Door de badjas te voorzien van een leuke tekst of naam geef je niet zomaar een handdoek cadeau, maar geef je deze ook nog een persoonlijke tint.

Bijpassende handdoekenbadjas met naam geborduurd

Niet alleen de badjassen zijn te personaliseren, ook handdoeken kunnen voorzien worden van een unieke tekst. Zo geef je niet alleen een badjas cadeau, maar kun je een leuke set met bijpassende handdoeken creëren.

geborduurd cadeau

Cadeauservice

Met onze cadeauservice voor badjassen en handdoeken kan jouw bestelling ook nog eens als een cadeau aangeboden worden! Je geeft dan een badjas cadeau die in mooi cadeaupapier ingepakt wordt. Als je wilt kan er ook nog een persoonlijke boodschap voor de ontvanger aan het pakket toegevoegd worden. Deze service kost slechts €3,- per badjas cadeau!

Meer informatie over het badjas cadeau?

Heb jij interesse in zo’n badjas cadeau, geborduurd met een tekst naar keuze? Kijkt dan eens in het badjassen overzicht, je kunt daar een keuze maken uit onze badjassen. Wilt je meer informatie? Al onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. Wij helpen je graag!

Meer informatie over: handdoek kopen | handdoek cadeau | badjas met naam | badjas cadeau

DSC_9115Badjas voor Bruidspaar geborduurd