Badjas met naam

kinderbadjas met naamEen badjas met naam kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kan het een leuk cadeau zijn bij een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, een cadeau voor aanstaande ouders of als leuke verrassing voor personeel.

Voor het bedrijf een badjas met naam?

Wil je badjassen met naam bestellen voor het bedrijf? Voor grote aantallen vanaf 25 badjassen met naam hanteren wij speciale prijzen. Heb je een speciaal logo die je met naam op de badjas gedrukt wilt hebben? Voor badjassen met logo’s of borduringen met meer dan één naam kunt je contact met ons opnemen, al onze contactinformatie is te vinden op onze contactpagina.

Master of Science geborduurd op badjasBadjas met naam uitzoeken

In ons assortiment vind je veel verschillende badjassen. De keuze voor een badjas is zeer persoonlijk, daarom hebben wij veel moeite genomen om deze zo waarheidsgetrouw te tonen in ons overzicht. Let bij het zoeken naar een badjas met naam op het vinkje “ja – ik wens mijn badjas te voorzien van naam-borduring”. Wordt deze weergegeven op de productpagina, dan is deze geschikt voor het maken van een badjas met naam.

Meer informatie?

Heb je interesse in zo’n badjas geborduurd met een naam naar keuze? Kijk dan in het badjassen overzicht. Je kunt daar een keuze maken uit onze badjassen. Wil je meer informatie? Al onze contact gegevens vind je op onze contactpagina. Onze klantenservice staat je graag te woord.

Meer informatie over: badjas kopen | handdoek cadeau | badjas met naam | badjas cadeau

borduren en personaliserenBadjassen huwelijks jubileum geborduurd