Badjassen en Handdoeken

Op zoek naar een mooie badjassen en handdoeken? Zo serieus als wij ons de taak nemen op het gebied van handdoeken, zo verknocht zijn wij geraakt aan onze badjassen.
Niet alleen omdat we dezelfde eisen aan onze badjassen stellen als aan onze handdoeken – kwaliteit, kleurvastheid, mogelijkheid tot hygiënisch wassen -, maar vooral omdat een badjas zo heerlijk comfortabel is.

De katoenen badjas heeft als eigenschap dat hij uitstekend vocht opneemt en dus ook heel geschikt is voor de sauna. Deze badjas kan zomer en winter gedragen worden.
De fleece badjas is super zacht en heeft een isolerende werking maar neemt geen vocht op, deze badjas is licht in gewicht en een geschikte winter badjas.

Badjas Belagio witKijk eens op de volgende pagina’s om jouw badjas uit te zoeken:

Passie voor badjassen

Vol passie voor heerlijke badjassen hebben wij onze selectie samengesteld. Kwaliteit en comfort zijn eisen met de hoogste prioriteit.
Een badjas moet een verlengde van jezelf zijn; soms met een heerlijke hoodie, soms met grote zakken om zakdoekjes in op te bergen tijdens de griep.
Soms moet een badjas je mooie vormen doen uitkomen door een getailleerde pasvorm en soms moet je er jezelf juist heerlijk in kunnen verbergen.

The look, the feel, the feeling

Een badjas is zo persoonlijk dat we alle moeite hebben genomen om de badjas goed op de foto te zetten.
We willen je zo waarheidsgetrouw laten zien wat de structuur van de badjas is; je moet het haast kunnen voelen als je met je vinger over het beeldscherm strijkt…
We willen dat jij je ogen sluit en jezelf het gevoel kan geven dat je die badjas aanhebt óf dat je je partner erin ziet lopen!

Op basis van eigen ervaring kunnen we je namelijk vertellen dat een badjas het erg goed doet als cadeau; daarom hebben we speciaal een cadeauservice opgenomen.
Mooi ingepakt wordt de badjas als cadeau bij jezelf of het adres van de gelukkige afgeleverd.

Ken je dat gevoel…?

Dat je h1062-373-4oopt dat de postbode snel komt om je pakketje af te leveren?
Wij wel!
Daarom proberen we de bezorger in staat te stellen binnen 48 uur je pakket thuis af te leveren.
En dan binnen 49 uur: open je je ogen en voel je de zachte stof van een badjas, zie je de intense kleur van je badjas en wentel je jezelf in de perfecte pasvorm van onze badjassen…

Ons gehele assortiment badjassen bekijken? Dat kan! Bekijk het assortiment badjassen

Meer informatie over: Badjas kopen | handdoeken kopen