Zomer badjas

In de zomer heerlijk van de zon genieten in een luchtige, comfortabele badjas? Kies dan voor een luxe zomer badjas van Hippe Handdoeken!

Filters

Een zomer badjas is lekker luchtig

Veel mensen trekken na het douchen of badderen graag een badjas aan. In de winter is het heerlijk wanneer je een lekker dikke en warme badjas hebt, maar een winter badjas is in de zomer natuurlijk heel oncomfortabel. Het is veel te warm om een dikke badjas te dragen! Kies liever voor een zomer badjas van Hippe Handdoeken. Zomer badjassen zijn lekker luchtig, comfortabel en zeker niet te warm om te dragen wanneer je van de zon in de tuin of op je balkon gaat genieten.

  • Lekker luchtig en licht van gewicht
  • Ideaal voor thuis en voor in wellness centra
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Beschikbaar in diverse kleuren en modellen
  • Zowel voor heren als voor dames

Wil jij een fijne badjas kopen met een leuke korting? Check dan regelmatig onze sale afdeling op nieuwe aanbiedingen!

Deze lichte ochtendjas biedt extra comfort

De zomer badjas, of lichte ochtendjas, biedt veel comfort op warme dagen of wanneer je in een warme omgeving bent, zoals in een wellness center. De badjas is lekker licht van gewicht en valt soepel om je heen. Hierdoor merk je eigenlijk niet dat je een zomer badjas draagt en juist dat gegeven zorgt ervoor dat je je optimaal comfortabel voelt. Kies eenvoudig voor een lichte ochtendjas die bij je past.

In een dunne zomer badjas naar de sauna

Heb je een fijne, zonnige tuin of een mooi terras/balkon waar je van de zon kunt genieten? Dan doe je dit op een comfortabele manier in een dunne zomer badjas. Zoek je een fijne badjas om te dragen naar een wellness center, bijvoorbeeld omdat je je ongemakkelijk voelt om alleen een handdoek om je heen te slaan? Dan is de dunne zomer badjas ook een uitstekende optie. Wij kunnen de zomer badjas bedrukken, ofwel borduren, met jouw naam. Natuurlijk is een leuke tekst of een logo ook mogelijk.