Badmatten

Heb je helemaal genoeg van die koude grond als je uit de douche stapt? Of is je huidige badmat aan vervanging toe? Begin de dag goed met een hippe badmat!

Filters

De badmat, een must voor elke badkamer

Warme voeten, droge tenen en gevaarlijke glijpartijen voorkomen. Waar een badkamer mat al niet goed voor is. Onze badmatten zijn ook nog eens een waar genot voor je voeten en door de ruime keuze vind je bij ons altijd een badmat die past bij jouw badkamer. En het mooiste van alles? Voor de meeste badmatten zijn er ook bijpassende handdoeken verkrijgbaar!

  • Groot assortiment met verschillende kleuren
  • Duurzame badmatten waar je lang plezier van hebt
  • Super dikke kwaliteit
  • Zorgt voor een luxe uitstraling
  • Vaak bijpassende handdoeken verkrijgbaar

Badmat kopen bij Hippe Handdoeken?

Waarom niet! Bij Hippe Handdoeken krijg je tenslotte elk soort badtextiel. Van washandjes en handdoeken tot badjassen en dus ook badmatten. Een badmat online bestellen bij Hippe Handdoeken is ook nog eens zeer eenvoudig én snel. Voor je het weet heb je gelijk droge voeten als je uit de douche stapt. Vind je het belangrijk dat je badmat niet weg kan glijden? Bekijk dan ook eens ons assortiment met antislip badmatten.

Super absorberende badmat van katoen

Een badkamer mat kopen die jarenlang meegaat? Kies dan voor een badmat van (Egyptisch) katoen. Deze badmatten zijn niet alleen heerlijk zacht, maar ook super absorberend. Daarnaast zijn katoenen badmatten vaak zelfs zo dik dat je het bijna een badkamer kleed kan noemen. Alleen het beste voor jouw badkamer, toch?