Antislip Badmat

Op zoek naar een mooie badmat met antislip? De bovenkant van onze luxe antislip badmatten is heerlijk zacht en dankzij de latex onderkant kan je elke glijpartij voorkomen.

Filters

Luxe antislip badmatten voor elke badkamer

De meeste antislip badmatten zijn nou niet bepaald mooi te noemen. Vaak zijn ze gemaakt van plastic, rubber of een synthetisch materiaal, waardoor je badkamer niet de gewenste luxe uitstraling krijgt. Voordat je de zoektocht opgeeft, bekijk dan eerst ons assortiment. Met een luxe antislip badmat van Cawö maak je van je badkamer een plaats waar je heerlijk kunt ontspannen.

Kenmerken van onze badmatten antislip:

  • Bovenzijde gemaakt van 100% polyester
  • Latex achterkant zorgt ervoor dat de badmat antislip is
  • Wassen op 60 graden én op een lage temperatuur in de droger
  • Gewicht: 2150 gram/m2
  • Ook geschikt voor vloerverwarming

Badmat antislip = veiligheid voorop

Het eerste doel van een badmat is glijpartijen voorkomen. Bij Hippe Handdoeken zijn wij echter van mening dat veiligheid in de badkamer niet ondergeschikt hoeft te zijn aan een mooi product. Al onze antislip badmatten vervullen hun doel (ze glijden niet weg), maar ze zijn ook nog eens van een super zacht materiaal. Als laatste zijn er voor alle antislip badmatten passende handdoeken verkrijgbaar. Pure luxe toch?

Een kleine of grote badmat met antislip?

Op Hippe Handdoeken vind je de passende badmat antislip voor jouw badkamer. Het maakt niet of je badkamer groot of klein is, onze badmatten zijn verkrijgbaar in 3 afmetingen, namelijk: 60 x 60 cm, 60 x 100 cm en 70 x 120 cm. Kies de kleur die je wilt en selecteer vervolgens de juiste afmeting. Wij zullen er dan voor zorgen dat jij zo snel mogelijk van je nieuw badmat met antislip kunt genieten!