Antislip Badmat

Veiligheid en pracht gaan samen met deze antislip badmatten. De latex onderkant voorkomt glij-partijen en de bovenkant is heerlijk zacht!
Verkrijgbaar in drie formaten.

Filters

Veiligheid voor alles

Je bent op zoek naar een antislip badmat, totdat je er achter komt dat de meeste nou niet bepaald mooi te noemen zijn. Plastic, rubber, synthetisch materiaal… Wacht! Voordat je de zoektocht naar een prachtige anti-slip badmat opgeeft; kijk dan eens bij ons assortiment! Hippe Handdoeken.nl heeft verschillende prachtige antislip badmatten. Want, zo vinden wij, veiligheid in de badkamer hoeft niet ondergeschikt te zijn aan een mooi product.

Wij hebben verschillende badmatten van super kwaliteit. Verkrijgbaar in drie verschillende formaten en een veelvoud aan natuurlijke kleuren!

De bovenzijde van de badmat is gemaakt van 80% gekamde katoen en 20% zachte bamboe vezel. Een latex achterkant zorgt ervoor dat de badmat antislip is. Je kunt de badmat hygiënisch wassen op 60 graden. En zonder problemen kan hij op een lage temperatuur in de droger. En als dat nog niet voldoende is; deze badmatten zijn ook geschikt voor vloerverwarming!

2150 gram/m2

Sluit Menu
×

Winkelmand