Betalen

Veilig betalen bij Hippe Handdoeken.nl

iDEAL (voor Rabo, ABN Amro, Friesland bank, SNS, KNAB en ING rekeninghouders) Na een bestelling van handdoeken of badjassen ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staat een overzicht van je bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. Je kunt op verschillende manieren betalen:

 • Overschrijving via bank- of girorekening
 • Achteraf betalen via AfterPay
 • Paypal
 • Creditcard
Betalen via iDEAL

Als je betaalt via iDEAL dan ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling en jouw betaling. Via je inlogcodes kun je te allen tijden de status van jouw bestelling bekijken. Je kunt dus nakijken wanneer jouw bestelling wordt verzonden.

Betalen via overschrijving

Bij een betaling via overschrijving ontvang je via de mail een bevestiging met hierin een overzicht van je bestelling, verzendkosten en onze bankgegevens. Vermeld altijd je bestelnummer bij de overschrijving.
De volledige betaling dient binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling wordt verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor je. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor verkoop. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij jouw betaling hebben ontvangen en je bestelling in behandeling wordt genomen.

Met digitale acceptgiro jouw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.hippehanddoeken.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor www.hippehanddoeken.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Veiligheid van betalen

 • Online betalen bij Hippehanddoeken is betrouwbaar en veilig. www.hippehanddoeken.nl maakt daarbij gebruik van het betaalplatform van MultiSafepay. De oplossingen van MultiSafepay doen gebruiken krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van jouw financiële gegevens verzekeren en die vereist worden door de internationale financiële instellingen als Visa, MasterCard en Currence (iDEAL).
 • Jouw financiële gegevens worden enkel uitgewisseld tussen MultiSafepay en www.hippehanddoeken.nl. Beiden hebben geen toegang tot uw vertrouwelijke gegevens. Deze uitwisselingen gebeuren met behulp van beveiligde protocollen.

Online betalen via MultiSafepay biedt u vele betaalmethoden en is snel, eenvoudig en veilig!

Veilig betalen met MultiSafepay
 •  MultiSafepay is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardacquirers.
 •  MultiSafepay voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard en Visa. Deze eisen houden in dat er door MultiSafepay geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.
 • SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. MultiSafepay wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.
 • MultiSafepay verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.
 • In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal MultiSafepay dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.