Calypso Feeling

Filters

Vossen handdoeken

Calypso Feeling handdoeken van het merk Vossen. Handdoeken van Vossen in sprekende kleuren die vrolijkheid en plezier uitstralen. Deze Vossen handdoeken hebben een uitstekend absorberend vermogen. Ze zijn dermatologisch getest en met respect voor mens en natuur gemaakt. Vossen handdoeken kunnen niet ontbreken in jouw badkamer. Vossen is een van de grootste spelers op het gebied van badtextiel. De handdoeken van Vossen gaan jarenlang mee door innovatieve weeftechnologie Airpillow. Daarom zijn de handdoeken van Vossen een aanrader als u last heeft van een gevoelige huid. In ons uitgebreide assortiment hebben wij diverse handdoeken van Vossen in verschillende kleuren.

Vossen handdoek met naam

Het is bij Hippe Handdoeken mogelijk om je Vossen handdoek te personaliseren met naam. Dit kan je doen door je favoriete Vossen handdoek te laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Een Vossen handdoek met naam is een uniek cadeau voor jong en oud. Het borduren van een handdoek met naam is mogelijk voor bedrijven en particulieren.

Vossen handdoek aanbieding

Hippe Handdoeken geeft klanten de mogelijkheid om Vossen handdoeken in de aanbieding te kopen. Wij verkopen handdoeken tegen extra hoge kortingen. Is je favoriete Vossen handdoek niet in de aanbeiding? Wij verkopen altijd kwaliteits handdoeken voor een lage prijs. Je koopt bij Hippe Handdoeken daarom altijd een handdoek voor een fantastische prijs.

Vossen handdoek wassen

Het is belangrijk om je Vossen handdoek regelmatig te wassen. Veel klanten merken dat een handdoek na het wassen minder zacht voelt dan eerst. Daarom geven wij je enkele tips zodat jouw Vossen handdoek lekker zacht blijft. Een veel gemaakte fout bij het wassen van jouw favoriete handdoek is het gebruik van wasverzachter. Handdoeken worden inderdaad zachter door wasverzachter echter verminderd het absorberend vermogen door de wasverzachter. Handdoeken worden meestal opgevouwen en in een kast neergelegd. Hierdoor kunnen de handdoeken niet meer luchten en worden ze minder zacht. Het is beter om je handdoeken losjes op te rollen of ze op te hangen aan het handdoekenrek. Het is belangrijk om je Vossen handdoek niet samen met andere kleren te wassen. Op deze manier slijten je handdoeken sneller en komen er vervelende pluisjes op je handdoek. Stop de handdoeken na het wassen even in de droger. Door de handdoeken in de droger te doen behaal je het meest zachte resultaat.