The One Towelling

Aanbieding, luxe handdoeken, baddoeken en douchelakens in een dikke hotel kwaliteit.

Filters

The One Towelling handdoek

Handdoeken van The One Towelling zijn topkwaliteit. In de eerste plaats voelt dit zwarte badtextiel dik en zacht aan, daarbij neemt het uitstekend vocht op. Het badtextiel is afgewerkt met een luxe eindborder. De kleuren van deze “De Luxe” handdoeken en baddoeken uit de aanbieding zijn zo ontworpen dat ze in vrijwel iedere badkamer passen. De zachtheid en kwaliteit van The One Towelling wordt gecreëerd door het gekamde katoen. Het gekamde katoen is kenmerkend voor de zachtheid van The One Towelling. De handdoeken van The One Towelling zijn daarom van luxe en topkwaliteit.

The One Towelling handdoek met naam 

Het is bij Hippe Handdoeken mogelijk om je The One Towelling handdoek te laten personaliseren. Dit kan je doen door je favoriete The One Towelling handdoek te laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Een The One Towelling handdoek met naam is een uniek cadeau voor jong en oud.

The One Towelling handdoek aanbieding

Hippe Handdoeken verkoopt handdoeken van topkwaliteit in de aanbieding. Het is mogelijk dat jouw favoriete The One Towelling handdoek momenteel niet in de aanbieding is. Hippe Handdoeken verkoopt The One Towelling handdoeken altijd voor een fantastische prijs. Als jouw favoriete The One Towelling handdoek niet in de aanbieding is koop je deze handdoek nog steeds voor een goede prijs.

The One Towelling handdoek wassen

Het is belangrijk om je The One Towelling handdoek regelmatig te wassen. Veel klanten merken dat een handdoek na het wassen minder zacht voelt dan eerst. Daarom geven wij je enkele tips zodat jouw The One Towelling handdoek lekker zacht blijft. Een veel gemaakte fout bij het wassen van jouw favoriete handdoek is het gebruik van wasverzachter. Handdoeken worden inderdaad zachter door wasverzachter echter verminderd het absorberend vermogen door de wasverzachter. The One Towelling handdoeken worden meestal opgevouwen en in een kast neergelegd. Hierdoor kunnen de handdoeken niet meer luchten en worden ze minder zacht. Het is beter om je The One Towelling handdoeken losjes op te rollen of ze op te hangen aan het handdoekenrek. Het is belangrijk om je The One Towelling handdoek niet samen met andere kleren te wassen. Op deze manier slijten je handdoeken sneller en komen er vervelende pluisjes op je handdoek. Stop de handdoeken na het wassen even in de droger. Door de handdoeken in de droger te doen behaal je het meest zachte resultaat.