LifeStyle Multicolor

Filters

Cawö handdoek

LifeStyle Multicolor zijn Cawö handdoeken in vrolijke kleuren. De blokken en strepen in frisse tinten zijn van een spetterende vrolijkheid. Cawö handdoeken en baddoeken zijn gemaakt van Egyptisch katoen. Dit verklaard het uitstekende absorberende vermogen en zachte glans. Echt iets voor als je alleen genoegen neemt met het allerbeste! Cawö handdoeken zijn een garantie voor topkwaliteit. Een Cawö handdoek is zacht voor de huid en nemen veel vocht op. Bij Hippe Handdoeken hebben wij een uitgebreid assortiment aan diverse Cawö handdoeken.

Cawö handdoek met naam 

Het is bij Hippe Handdoeken mogelijk om je Cawö handdoek te laten personaliseren. Dit kan je doen door je favoriete Cawö handdoek te laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Een Cawö handdoek met naam is een uniek cadeau voor jong en oud.

Cawö handdoek aanbieding

Hippe Handdoeken verkoopt handdoeken van topkwaliteit in de aanbieding. Het is mogelijk dat jouw favoriete Cawö handdoek momenteel niet in de aanbieding is. Hippe Handdoeken verkoopt Cawö handdoeken altijd voor een fantastische prijs. Als jouw favoriete Cawö handdoek niet in de aanbieding is koop je deze handdoek nog steeds voor een goede prijs.

Cawö handdoek wassen

Het is belangrijk om je Cawö handdoek regelmatig te wassen. Veel klanten merken dat een handdoek na het wassen minder zacht voelt dan eerst. Daarom geven wij je enkele tips zodat jouw Cawö handdoek lekker zacht blijft.

Een veel gemaakte fout bij het wassen van jouw favoriete handdoek is het gebruik van wasverzachter. Handdoeken worden inderdaad zachter door wasverzachter echter verminderd het absorberend vermogen door de wasverzachter. Cawö handdoeken worden meestal opgevouwen en in een kast neergelegd. Hierdoor kunnen de handdoeken niet meer luchten en worden ze minder zacht. Het is beter om je Cawö handdoeken losjes op te rollen of ze op te hangen aan het handdoekenrek. Het is belangrijk om je Cawö handdoek niet samen met andere kleren te wassen. Op deze manier slijten je handdoeken sneller en komen er vervelende pluisjes op je handdoek. Stop de handdoeken na het wassen even in de droger. Door de handdoeken in de droger te doen behaal je het meest zachte resultaat.