Noblesse2 1002

De handdoek Noblesse 1002 heeft een ingeweven zachte velours streep. Dit maakt de 550 grams handdoek knuffelzacht.

Filters

Cawö handdoek

Cawö handdoeken uit deserie Noblesse 1002 van is ongeëvenaard in gevoel en uiterlijk. De Cawö handdoeken hebben een mooie luxe uitstraling. Dit is te danken aan de prachtige velours streep. Daarnaast is hij heel mooi te combineren met het Cawò badtextiel uit de Cawö Noblesse 1001 serie, deze serie badtextiel is hetzelfde, alleen heeft hij nog een Griekse rand aan de boven- en onderkant.

Cawö handdoek met naam 

Het is bij Hippe Handdoeken mogelijk om je Cawö handdoek te laten personaliseren. Dit kan je doen door je favoriete Cawö handdoek te laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Een Cawö handdoek met naam is een uniek cadeau voor jong en oud.

Cawö handdoek wassen

Het is belangrijk om je Cawö handdoek regelmatig te wassen. Veel klanten merken dat een handdoek na het wassen minder zacht voelt dan eerst. Daarom geven wij je enkele tips zodat jouw Cawö handdoek lekker zacht blijft.

Een veel gemaakte fout bij het wassen van jouw favoriete handdoek is het gebruik van wasverzachter. Handdoeken worden inderdaad zachter door wasverzachter echter verminderd het absorberend vermogen door de wasverzachter. Cawö handdoeken worden meestal opgevouwen en in een kast neergelegd. Hierdoor kunnen de handdoeken niet meer luchten en worden ze minder zacht. Het is beter om je Cawö handdoeken losjes op te rollen of ze op te hangen aan het handdoekenrek. Het is belangrijk om je Cawö handdoek niet samen met andere kleren te wassen. Op deze manier slijten je handdoeken sneller en komen er vervelende pluisjes op je handdoek. Stop de handdoeken na het wassen even in de droger. Door de handdoeken in de droger te doen behaal je het meest zachte resultaat.