Noblesse Square

Met de handdoeken en badlakens van de Cawö serie "Noblesse Square" haal je een luxe en verfrissende serie badtextiel in huis.

Filters

Cawö handdoek

Cawö handdoeken van Noblesse Square zijn Double Face handdoeken met mooie ruiten. Cawö produceert al meer dan 60 jaar topkwaliteit badtextiel. Daarom is Cawö een garantie voor kwaliteit. Laat je verrassen en kijk hoe eenvoudig het is om je badkamer om te toveren tot een inspirerende ruimte.

Cawö handdoek met naam 

Het is bij Hippe Handdoeken mogelijk om je Cawö handdoek te laten personaliseren. Dit kan je doen door je favoriete Cawö handdoek te laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Een Cawö handdoek met naam is een uniek cadeau voor jong en oud. Een handdoek met naam is een leuk cadeau voor bedrijven en particulieren.

Cawö handdoek aanbieding

Hippe Handdoeken verkoopt handdoeken van topkwaliteit in de aanbieding. Het is mogelijk dat jouw favoriete Cawö handdoek momenteel niet in de aanbieding is. Hippe Handdoeken verkoopt Cawö handdoeken altijd voor een fantastische prijs. Als jouw favoriete Cawö handdoek niet in de aanbieding is koop je deze handdoek nog steeds voor een goede prijs.

Cawö handdoek wassen

Het is belangrijk om je Cawö handdoek regelmatig te wassen. Veel klanten merken dat een handdoek na het wassen minder zacht voelt dan eerst. Daarom geven wij je enkele tips zodat jouw Cawö handdoek lekker zacht blijft.

Een veel gemaakte fout bij het wassen van jouw favoriete handdoek is het gebruik van wasverzachter. Handdoeken worden inderdaad zachter door wasverzachter echter verminderd het absorberend vermogen door de wasverzachter. Cawö handdoeken worden meestal opgevouwen en in een kast neergelegd. Hierdoor kunnen de handdoeken niet meer luchten en worden ze minder zacht. Het is beter om je Cawö handdoeken losjes op te rollen of ze op te hangen aan het handdoekenrek. Het is belangrijk om je Cawö handdoek niet samen met andere kleren te wassen. Op deze manier slijten je handdoeken sneller en komen er vervelende pluisjes op je handdoek. Stop de handdoeken na het wassen even in de droger. Door de handdoeken in de droger te doen behaal je het meest zachte resultaat.