Organic

Organic baddoeken en handdoeken. Zachte kleuren iets moois toevoegen in iedere badkamer. Ruime keuze in hippe en vooral zachte handdoeken.

Filters

ARTG handdoeken

ARTG handdoeken zijn gemaakt van organisch katoen. ARTG heeft jaren lange ervaring in het maken van badtextiel van hoge kwaliteit. Organische of biologische katoen wordt verkregen van niet-gemodificeerde katoen en wordt verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen, pesticiden en kunstmest.

Biologische handdoeken

ARTG handdoeken voelen erg zacht en dik aan omdat ze op een biologische wijze worden geproduceerd. De ARTG baddoeken zijn knuffel-zacht en nemen uitstekend vocht op. In de eindborder is een subtiele streep geweven, waardoor de badhanddoek een luxe uitstraling krijgt. Je kunt kiezen uit vijf zachte kleuren. Kleuren die goed passen in vrijwel iedere badkamer. Verwen jezelf, en kies een kleur uit die het beste past bij jou en je interieur. Geef je badkamer op een snelle en simpele manier een update met deze prachtige Organic baddoeken,  douchelakens en gastendoekjes.

ARTG handdoeken met naam

Het is bij Hippe Handdoeken mogelijk om je ARTG handdoek te laten personaliseren. Dit kan je doen door je favoriete ARTG handdoek te laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Een ARTG handdoek met naam is een uniek cadeau voor jong en oud.

ARTG handdoek aanbieding

Hippe Handdoeken verkoopt handdoeken van topkwaliteit in de aanbieding. Het is mogelijk dat jouw favoriete ARTG handdoek momenteel niet in de aanbieding is. Hippe Handdoeken verkoopt ARTG handdoeken altijd voor een fantastische prijs. Als jouw favoriete ARTG handdoek niet in de aanbieding is koop je deze handdoek nog steeds voor een goede prijs.

ARTG handdoek wassen

Het is belangrijk om je ARTG handdoek regelmatig te wassen. Veel klanten merken dat een handdoek na het wassen minder zacht voelt dan eerst. Daarom geven wij je enkele tips zodat jouw ARTG handdoek lekker zacht blijft.

Een veel gemaakte fout bij het wassen van jouw favoriete handdoek is het gebruik van wasverzachter. Handdoeken worden inderdaad zachter door wasverzachter echter verminderd het absorberend vermogen door de wasverzachter. ARTG handdoeken worden meestal opgevouwen en in een kast neergelegd. Hierdoor kunnen de handdoeken niet meer luchten en worden ze minder zacht. Het is beter om je ARTG handdoeken losjes op te rollen of ze op te hangen aan het handdoekenrek. Het is belangrijk om je ARTG handdoek niet samen met andere kleren te wassen. Op deze manier slijten je handdoeken sneller en komen er vervelende pluisjes op je handdoek. Stop de handdoeken na het wassen even in de droger. Door de handdoeken in de droger te doen behaal je het meest zachte resultaat.