Organic

Organic baddoeken en handdoeken. Zachte kleuren iets moois toevoegen in iedere badkamer. Ruime keuze in hippe en vooral zachte handdoeken.

Filters

Biologische handdoeken

Schitterende baddoeken, douchelakens en gastendoekjes in een super dikke kwaliteit. Dit komt omdat ze op een biologische wijze worden geproduceerd.
Daarom zijn deze baddoeken knuffel-zacht en nemen uitstekend vocht op.
In de eindborder is een subtiele streep geweven, waardoor de badhanddoek een luxe uitstraling krijgt. Je kunt kiezen uit vijf zachte kleuren.Kleuren die goed harmoniëren in vrijwel iedere badkamer.Verwen jezelf, en kies een kleur uit die het beste past bij jou en je interieur. Geef je badkamer op een snelle en simpele manier een update met deze prachtige Organic baddoeken,  douchelakens en gastendoekjes.

 

ARTG handdoeken

ARTG  heeft jaren lange ervaring in het maken van badtextiel van hoge kwaliteit.
Alle producties komen uit Turkije. Hierdoor kan het merk A&R voldoen aan de strenge kwaliteits-eisen.

Organische of biologische katoen wordt verkregen van niet-gemodificeerde katoen en wordt verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen, pesticiden en kunstmest.

 

Handdoek met naam

Het is bij Hippe Handdoeken mogelijk om je handdoek te laten personaliseren. Dit kan je doen door je favoriete handdoek te laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Een handdoek met naam is een uniek cadeau voor jong en oud.