Stars

De Stars collectie combineert een hip dessin met prachtige, eigentijdse kleuren die in elke badkamer geweldig staan.

Filters

De Stars collectie combineert een hip dessin met prachtige, eigentijdse kleuren. Deze serie staat in elke badkamer geweldig. De serie is onderdeel van het bekende merk Cawö. Cawö ontwikkelt badtextiel van de hoogste kwaliteit.

Hippe Tips

  • Zet donker badtextiel een nacht in lauwwarm water met een scheutje azijn. Spoel het hierna goed uit. Vervolgens was je het badtextiel op het ‘bonte was programma’ op 60 graden Celsius. Door dit te doen worden de kleuren van de handdoeken en badjassen vaster.
  • Cawö producten zijn kleurvast tot 60 graden Celsius.
  • Zorg voor het behoud van het badtextiel dat de wastrommel vol is. Dit behoudt de zachtheid van het katoen. Ook voorkomt dit onnodige wrijving van de vezels met de wastrommel.
  • Vermijd het gebruik van wasverzachter. Het badtextiel wordt slechts een fractie zachter, maar neemt veel minder vocht op.
  • Knip lussen gewoon af. Ga niet aan een draadje trekken, want hierdoor ontstaan halen in de handdoeken.

 

Cawö badtextiel

Cawö handdoeken zijn een garantie voor topkwaliteit. Een Cawö handdoek is zacht voor de huid en nemen veel vocht op. Bij Hippe Handdoeken hebben wij een uitgebreid assortiment aan diverse Cawö handdoeken.

 

Handdoek met naam

Het is bij Hippe Handdoeken mogelijk om je handdoek te laten personaliseren. Dit kan je doen door je favoriete handdoek te laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Een handdoek met naam is een uniek cadeau voor jong en oud.