Twentse Damast

Filters

Twentse Damast handdoek

Twentse Damast staat voor luxe en comfort om elke dag van te genieten. Onze absorberende handdoeken en badlakens drogen snel af, zijn comfortabel en super zacht. Zonder textiel zou het eigenlijk maar een kille boel zijn in de badkamer.

Iedere badkamer knapt op van een stapel mooie, nieuwe handdoeken in een van de prachtige kleuren uit het Twentse Damast kleurenpalet. Wij zie het al voor ons: eerste die warme douche, afdrogen met een luxe Twentse Damast badlaken en vervolgens in die zachte, warme badjas stappen.

Twentse Damast handdoek met naam

Het is bij Hippe Handdoeken mogelijk om je Twentse Damast handdoek te laten personaliseren. Dit kan je doen door je favoriete handdoek te laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Een handdoek met naam is een uniek cadeau voor jong en oud. Het is voor bedrijven en particulieren mogelijk om een handdoek met naam te bestellen.

Twentse Damast handdoek aanbieding

Hippe Handdoeken is de webshop op het gebied van badtextiel. Regelmatig stunten wij met korting op diverse handdoeken. Bekijk snel onze aanbiedingen op handdoeken van topkwaliteit. Is je favoriete Twentse Damast handdoek niet in de aanbieding? Wij verkopen topkwaliteit handdoeken voor een lage prijs. Bij Hippe Handdoeken heb je dus altijd een goed product voor een goede prijs.

Twentse Damast handdoek wassen

Het is belangrijk om je Twentse Damast handdoek regelmatig te wassen. Veel klanten merken dat een handdoek na het wassen minder zacht voelt dan eerst. Daarom geven wij je enkele tips zodat jouw Twentse Damast handdoek lekker zacht blijft. Een veel gemaakte fout bij het wassen van jouw favoriete handdoek is het gebruik van wasverzachter. Handdoeken worden inderdaad zachter door wasverzachter echter verminderd het absorberend vermogen door de wasverzachter. Twentse Damast handdoeken worden meestal opgevouwen en in een kast neergelegd. Hierdoor kunnen de handdoeken niet meer luchten en worden ze minder zacht. Het is beter om je Twentse Damast handdoeken losjes op te rollen of ze op te hangen aan het handdoekenrek. Het is belangrijk om je Twentse Damast handdoek niet samen met andere kleren te wassen. Op deze manier slijten je handdoeken sneller en komen er vervelende pluisjes op je handdoek. Stop de handdoeken na het wassen even in de droger. Door de handdoeken in de droger te doen behaal je het meest zachte resultaat.