Two-Tone

Mooi op elkaar afgestemde kleuren komen tot één prachtig geheel binnen deze collectie.

Filters

Cawö handdoek

Koop de Two-Tone Handdoek en badlaken van het merk Cawö. Mooi op elkaar afgestemde kleuren komen tot één prachtig geheel binnen deze Cawö collectie. Je hebt met Cawö handdoeken mogelijkheden tot het maken van de mooiste combinaties! Kijk voor een combinatie met blokken, uni met fijne streep of een allover patroon. De Cawö handdoeken hebben een gewicht van 520 gram. Cawö handdoeken zijn kleurvast tot 60 graden Celsius.

Cawö handdoek met naam 

Het is bij Hippe Handdoeken mogelijk om je Cawö handdoek te laten personaliseren. Dit kan je doen door je favoriete Cawö handdoek te laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Een Cawö handdoek met naam is een uniek cadeau voor jong en oud. Het is voor bedrijven en particulieren mogelijk je een Cawö handdoek met naam te laten borduren.

Cawö handdoek aanbieding

Hippe Handdoeken verkoopt handdoeken van topkwaliteit in de aanbieding. Het is mogelijk dat jouw favoriete Cawö handdoek momenteel niet in de aanbieding is. Hippe Handdoeken verkoopt Cawö handdoeken altijd voor een fantastische prijs. Als jouw favoriete Cawö handdoek niet in de aanbieding is koop je deze handdoek nog steeds voor een goede prijs.

Cawö handdoek wassen

Het is belangrijk om je Cawö handdoek regelmatig te wassen. Veel klanten merken dat een handdoek na het wassen minder zacht voelt dan eerst. Daarom geven wij je enkele tips zodat jouw Cawö handdoek lekker zacht blijft.

Een veel gemaakte fout bij het wassen van jouw favoriete handdoek is het gebruik van wasverzachter. Handdoeken worden inderdaad zachter door wasverzachter echter verminderd het absorberend vermogen door de wasverzachter. Cawö handdoeken worden meestal opgevouwen en in een kast neergelegd. Hierdoor kunnen de handdoeken niet meer luchten en worden ze minder zacht. Het is beter om je Cawö handdoeken losjes op te rollen of ze op te hangen aan het handdoekenrek. Het is belangrijk om je Cawö handdoek niet samen met andere kleren te wassen. Op deze manier slijten je handdoeken sneller en komen er vervelende pluisjes op je handdoek. Stop de handdoeken na het wassen even in de droger. Door de handdoeken in de droger te doen behaal je het meest zachte resultaat.