Handdoek cadeau

Geef eens een handdoek cadeau!

Een handdoek cadeau kan heel leuk zijn bij speciale gelegenheden. De persoonlijke handdoeken van hippehanddoeken.nl zijn behalve praktisch ook nog eens heel leuk  om te geven. Bij ons weet je zeker dat je een handdoek van hoge kwaliteit koopt; de handdoeken in ons assortiment zijn uitvoerig door ons getest in thuissituaties. Door de handdoek te voorzien van een leuke tekst of naam geef je niet zomaar een handdoek van hoge kwaliteit cadeau, maar geeft je deze ook nog een persoonlijke tint.

Een handdoek voor elke gelegenheid

Een handdoek als cadeau kan leuk zijn voor verschillende gelegenheden. Zo kun je hiermee bijvoorbeeld een bruidspaar verrassen. Je kunt de handdoeken laten borduren met de namen, initialen of andere toepasselijke uitdrukkingen. Deze worden door ons op de handdoeken geborduurd. In ons assortiment handdoeken tref je een uitgebreide collectie handdoeken aan van diverse merken en in een grote verscheidenheid aan kleuren.

Onze selectie

Voor ons staat de kwaliteit van de handdoeken voorop. Natuurlijk bevat ons assortiment hele hippe handdoeken, maar we willen absoluut geen handdoeken verkopen die na een paar keer drogen al slijtageplekken gaan vertonen. Wij testen onze handdoeken uitvoerig in ons familiepanel, er worden vlekken gemaakt, gedroogd en kleuren vergeleken. Zo weet je dat je alleen de beste kwaliteit handdoek cadeau geeft!

Meer informatie over een handdoek cadeau?

Heb je interesse in zo’n persoonlijke cadeau, geborduurd met een tekst naar keuze? Kijkt u dan in het handdoeken overzicht, je kunt daar een keuze maken uit al onze handdoeken. Wil je meer informatie? Al onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. Onze klantenservice staat je graag te woord.

Sluit Menu
×

Winkelmand