Baddoek

Op zoek naar een baddoek (60 x 110 cm)? Hippe Handdoeken.nl heeft een groot assortiment van verschillende merken, stijlen en kleuren! Probeer verschillende stijlen en combinaties in onze badkamer configurator. Bepaal de sfeer die jij wilt creëren in je badkamer!

Filters

Baddoek online kopen bij Hippe Handdoeken

Een baddoek is natuurlijk ideaal om in de badkamer te hebben, maar je kunt baddoeken ook meenemen naar wellness centra of bijvoorbeeld naar het strand. Heb je daar liever een grotere handdoek voor? Dan kun je natuurlijk even bij onze strandlakens kijken. Een baddoek heeft standaard een afmeting van 60 x 110 centimeter. Bij ons kun je voordelig een mooie baddoek online kopen, maar wij hebben natuurlijk ook badtextiel in andere afmetingen!

  • Ideaal voor in de badkamer
  • Makkelijk formaat om mee te nemen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Heerlijk zacht op de huid
  • Ruime keuze aan kleuren en dessins

Extra voordeel pakken? Je kunt regelmatig extra voordelig en baddoek online kopen vanuit onze sale afdeling, waar je steeds nieuwe producten met korting kun kopen!

Waarom geen baddoek met naam bestellen?

Een baddoek online kopen is heel makkelijk bij Hippe Handdoeken. Weet je wat ook makkelijk is? De baddoek nog persoonlijker laten maken. Wij kunnen je namelijk ook een baddoek met naam leveren. Ideaal voor jezelf, maar ook erg leuk om aan iemand anders cadeau te doen. Wij kunnen al onze baddoeken professioneel borduren met een logo, een naam of een andere leuke tekst.

Diverse soorten luxe baddoeken bestellen

De ene baddoek is de andere niet. Misschien wil jij wel dat jouw nieuwe baddoek past bij de baddoeken die je al hebt. Wellicht wil je een complete baddoekenset kopen in een kleur die jij mooi vindt.. Bij Hippe Handdoeken kan het allemaal. Wij hebben een ruim assortiment badtextiel klaarstaan, voor jong en oud, in de meest uiteenlopende kleuren en dessins. Ontdek de mogelijkheden zelf! Heb je leuke baddoeken gevonden? Dan kun je de luxe baddoeken bestellen tegen een scherpe prijs.