Badlaken

Een badlaken hoort lekker zacht aan te voelen op je huid én tegelijk goed te drogen. Kies voor de beste kwaliteit badlakens van Hippe Handdoeken.

Filters

Welk badlaken is jouw favoriet?

Een goed badlaken is natuurlijk ook een lekker groot badlaken. Je weet wel, zo eentje waar je jezelf helemaal in kunt wikkelen. Heerlijk! Bij Hippe Handdoeken kun je badlakens van ruim formaat vinden, zoals van 80 x 150 centimeter of zelfs 80 x 160 centimeter. Wil je een nóg grotere handdoek? Dan hebben wij natuurlijk ook supergrote strandlakens voor je! Onze collectie badlakens is lekker gevarieerd, dus je vindt er altijd wel eentje die goed bij je past.

  • Heerlijk zacht op de huid
  • Groot genoeg om je in te wikkelen
  • Veel verschillende kleuren beschikbaar
  • Makkelijk te combineren met onze andere producten
  • Hoogwaardige en duurzame kwaliteit

Wil jij niet zomaar een badlaken kopen, maar een badlaken dat écht zeker weten van jou is? Kies dan voor een borduring met jouw naam door Hippe Handdoeken!

Een badlaken met naam bestellen?

Door te kiezen voor een badlaken met naam is er geen twijfel meer mogelijk. Dat badlaken is van jou! Wij kunnen ieder badlaken voorzien van een professionele borduring. Zo kunnen we niet alleen een naam op het badlaken zetten, maar bijvoorbeeld ook een tekst of een (bedrijfs)logo. Wij maken het zoals jij het wilt! Een badlaken met naam is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen aan iemand die speciaal voor je is!

Badlakens goedkoop bestellen en genieten van kwaliteit

Hippe Handdoeken heeft een ruim assortiment badlakens voor heren, dames en kinderen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan voor mooi badtextiel en dit merk je aan de veelzijdigheid van ons assortiment. Je kunt de badlakens goedkoop bestellen en direct gaan genieten van de heerlijk zachte kwaliteit. Laat je het badlaken bedrukken? Ook dan zorgen we voor een snelle levering!