s.Oliver Badtextiel uni saphir LAATSTE STUKS

s.OLIVER

Badtextiel Set s.Oliver Blauw, kwaliteit 500 gr/m2
Meer informatie
Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Personaliseren / borduring mogelijk
  • Getest door ons familie testpanel

Handdoeken en ander badgoed in uni kleuren, in een doubleface optiek en een ingewerkte structuur.

Set s.Oliver Blauw uni

Mooi en modern, uni badtextiel van het Duitse bedrijf s.Oliver
Deze collectie is comfortabel en zacht.
De uitstekende kwaliteit en afwerking staan garant voor een lange levensduur. Eerlijke producten voor een mooie prijs.
Door het frisse en jonge design van de badtextiel-collectie van s Oliver kijkt u op een andere manier naar de badkamer en dat biedt nieuwe mogelijkheden.

Bestel hier eenvoudig het aantal Handdoeken, Badlakens, Gastendoekjes, en Washandjes naar wens.
Kijk voor de bijpassende gestreepte handdoeken, onder aan deze pagina.

Sinds “Sir Oliver” in 1969 ontstond en in 1978 van naam veranderde in “s.Oliver”, is dit modebedrijf alsmaar groter geworden. De indrukwekkende bedrijfsgeschiedenis van s.Oliver baseert zich op authenticiteit en integriteit, uitstekende kwaliteit en traditie. Dit modebedrijf heeft zich als doel gesteld “Mode voor ieder mens, elke dag en in iedere situatie” aan te bieden om alle klanten er goed uit te laten zien. Wie kent het niet? De mode van s.Oliver. Dit merk biedt u “Real fashion for real people” ook in badtextiel. Moderne handdoeken in strepen of doubleface-optiek.
100% katoen
Levertijd: 3-5 werkdagen

Sinds “Sir Oliver” in 1969 ontstond en in 1978 van naam veranderde in “s.Oliver”, is dit modebedrijf alsmaar groter geworden. De indrukwekkende bedrijfsgeschiedenis van s.Oliver baseert zich op authenticiteit en integriteit, uitstekende kwaliteit en traditie.
Dit modebedrijf heeft zich als doel gesteld “Mode voor ieder mens, elke dag en in iedere situatie” aan te bieden om alle klanten er goed uit te laten zien.

Wie kent het niet? De mode van s.Oliver.

Dit merk biedt u “Real fashion for real people” ook in badtextiel. Moderne handdoeken in strepen of doubleface-optiek en badjassen voor dames en heren om lekker in weg te kruipen, ze wachten op u.

Een handdoek, douchelaken, badlaken, gastendoekje, washandje of hamamdoek van s.Oliver overtuigt een ieder door een opvallende stofkwaliteit – of door een leuk/eenvoudig dessin.
Door het frisse en jonge design van de badtextiel-collectie van s Oliver kijkt u op een andere manier naar de badkamer en dat biedt nieuwe mogelijkheden.

Extra informatie

Afmeting

Washand, Gastendoek 30 x 50 cm, Handdoek 50 x 100 cm, Douchelaken 70 x 140 cm