Douchelaken

Ruim van formaat 70 x 140 cm. Geniet van deze enorm mooie collectie!

Filters

Het laken dat je goed doet

Een douchelaken doet je goed als je uit de warme douche stapt en de grote handdoek (70 x 140 cm) om je heen slaat! Bekijk het effect van een goed gekozen douchelaken met onze Badkamer Configurator. Verras jezelf met de kwaliteit van ons assortiment.

Voor iedereen een merk

Hippe Handdoeken heeft verschillende merken in haar assortiment. De verschillende stijlen van elk merk zorgen ervoor dat iedereen een geschikt douchelaken of handdoeken 70×140 kan vinden.

Zo staat het Duitse merk Cawö bekend om haar ontwerpen, de duurzame productie zonder daarbij in te leveren op de uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. Een ander merk is De Witte Lietaer. Dit is een eeuwen oud Belgisch merk. Uit de beste materialen en met veel oog voor detail wordt het badtextiel vervaardigd. De grote hoeveelheid aan kleuren zorgt ervoor dat elke badkamer zijn eigen sfeer kan krijgen.

J-J handdoeken zijn gemaakt van ring gesponnen katoen. Hoewel je dit misschien nog niet veel zegt, kunnen wij je beloven dat het staat voor een handdoek die heerlijk glad en zacht aanvoelt en prachtig glanst in de badkamer!

Sluit Menu
×

Winkelmand