Gastendoek

Wil jij een mooi klein handdoekje in de toiletruimte, in je badkamer of in de keuken? Bestel dan de sfeervolle gastendoekjes van Hippe Handdoeken.

Filters

Gastendoekjes in wit, zwart of rood

Gastendoekjes worden vaak gebruikt op plaatsen waar men komt om de handen te wassen. Zo zien we de gastendoekjes vaak in openbare toiletten en in de badkamers van hotels, bij de wastafels. Je kunt natuurlijk ook thuis genieten van luxe en mooie gastendoekjes die passen bij de ruimte. Bestel bij Hippe Handdoeken bijvoorbeeld gastendoekjes in wit, zwart of rood. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om wat jij mooi vindt!

  • Praktisch voor bij de wastafel
  • Diverse kleuren gastendoekjes beschikbaar
  • Een gegarandeerde topkwaliteit
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Wij zorgen voor een snelle verzending

Heb jij op korte termijn mooie gastendoekjes nodig? Bestel bij Hippe Handdoeken op een werkdag vóór 14.00 uur en je ontvangt jouw bestelling al op de volgende werkdag.

Deze kleine handdoeken zijn ideaal

Gastendoekjes zijn in feite kleine handdoeken. Je kunt de kleine handdoeken natuurlijk bij de wastafel plaatsen, in de keuken, de badkamer of het toilet, maar je kunt ze ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo zijn de kleine handdoeken ideaal om over de schouder te plaatsen wanneer de baby een boertje moet laten, maar je kunt de kleine handdoeken ook gebruiken als zweetdoekje tijdens het sporten. Je ziet maar hoe veelzijdig de gastendoekjes kunnen zijn! Natuurlijk hebben wij ook grotere handdoeken voor je!

Gastendoekje met naam

Hippe Handdoeken kan een gastendoek borduren voor je als je dit wilt. Wij zorgen namelijk graag voor gepersonaliseerd textiel als hier de voorkeur naar uit gaat. Zo kun je bij ons gastendoekjes bestellen die voorzien zijn van een naam, tekst of logo. Wil jij een gastendoekje met naam voor jezelf of om cadeau te doen? Wij maken het voor je! Natuurlijk zorgen we ook in dit geval voor een snelle verzending van je gepersonaliseerde bestelling.