Handdoek

Op zoek naar handdoeken van een uitstekende kwaliteit waar je nog jarenlang plezier van hebt? In onze webshop vind je handdoeken voor elk budget!

Filters
  • Haar Handdoek Cawö

Handdoeken voor elke badkamer

Handdoeken voor de badkamer krijg je in verschillende formaten. Toch worden handdoeken met een afmeting van 50×100 het vaakst gebruikt. Een fijn formaat handdoek waarmee zowel kinderen als volwassenen zich prima kunnen afdrogen. Niet voor niets vind je bij Hippe Handdoeken een groot assortiment handdoeken met deze afmeting. Maak een keuze uit de verschillende kleuren en merken en geniet van nieuwe handdoeken die passen bij jouw persoonlijke stijl.

  • Groot assortiment handdoeken
  • Per stuk of als set verkrijgbaar
  • Handdoeken van o.a. Cawö en s.Oliver
  • Borduring met naam of tekst (optioneel)
  • Voor elk budget mooie handdoeken

Handdoek met naam

Het is bij Hippe Handdoeken mogelijk om je favoriete handdoek te borduren met je favoriete tekst of naam. Handdoeken personaliseren? Op bijna alle handdoeken kunnen wij een naam of leuke tekst borduren. Vanaf € 5,95! Personaliseer hier jouw favoriet handdoek.

Handdoeken aanbieding

Handdoeken in de aanbieding kopen? Hippe Handdoeken verkoopt handdoeken voor lage prijzen. Onze handdoeken in de aanbieding zijn van hoge kwaliteit. Bekijk hier onze handdoeken in de aanbieding.

Handdoeken kopen was nog nooit zo makkelijk

Geen zin om naar de winkel te gaan? Dan bestel je handdoeken toch gewoon online bij Hippe Handdoeken! Alle handdoeken in onze shop zijn per stuk te bestellen. Hierdoor kan je niet alleen verschillende kleuren handdoeken kopen en combineren, maar kan je onze handdoeken ook eerst uitgebreid testen. Ben je tevreden, dan plaats je daarna gewoon een grotere bestelling. Zo eenvoudig is het.

De beste handdoeken van de beste merken

Goede handdoeken gaan jarenlang mee, blijven lekker zacht en zijn écht absorberend. Bij Hippe Handdoeken vind je alleen de beste handdoeken van de beste merken, maar wel voor elk budget! Dat je bij ons de beste handdoeken kan kopen, zeggen wij niet zomaar. Onze handdoeken zijn uitgebreid getest door ons familie testpanel en ook onze klanten zijn zeer enthousiast over de kwaliteit van onze hippe handdoeken.