Washand

Je kunt niet zonder een goede washand in de badkamer! Wij hebben verrassend veel kleuren en dessins. Kijk zelf maar!

Filters

Een ode…

aan de washand! Wie wel eens in het buitenland heeft gewoond weet hoe lastig het is om aan een washandje te komen. Pas dan realiseer je jezelf dat een washandje toch wel heel erg prettig is!

De washand is het perfecte hulpmiddel bij het wassen in de badkamer. Een flinke dosis badschuim en genieten van je bad of douche; een washand is ideaal. Of je nu een roze, gele, rode, zwarte, bruine, blauwe, witte of groene washand wil, Hippe Handdoeken.nl heeft het unieke washandje waar je naar opzoek bent!

Veel van onze washanden passen bij de badlakens, handdoeken of badmatten uit ons assortiment. Je kunt dus gemakkelijk zelf een set samenstellen. Wil je kijken wat het effect kan zijn van een afwijkende kleur maak dan zeker gebruik van de Badkamer Configurator. Deze geeft je de mogelijkheid om snel de juiste keuze te maken, zonder dat je eerst hoeft te bestellen. Pas als je helemaal tevreden bent met jouw keuze aan kleur en stijl, plaats je een bestelling. Dat is nog eens gemakkelijk online winkelen!

Sluit Menu
×

Winkelmand