Huispak

Huispakken kopen om écht te genieten van je vrije tijd? Van lekker warm model tot een luchtig zomer huispak: je bestelt het bij Hippe Handdoeken.

Filters

De mooiste huispakken kopen voor hem en haar!

Vrije tijd.. Daar hebben de meeste mensen een chronisch tekort aan tegenwoordig! We hebben het allemaal druk-druk-druk! Als je dan even lekker kunt relaxen in de vertrouwde omgeving van je eigen woning, dan wil je natuurlijk wel écht ontspannen. Lekker voor de buis hangen, Netflixen of een boek lezen.. Dat doe je nóg comfortabeler in een fijn huispak. Bij Hippe Handdoeken kun je mooie, comfortabele huispakken kopen voor hem en haar!

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Lekker soepel, dus altijd comfortabel
  • Veel verschillende modellen beschikbaar
  • Bekende en minder bekende merken
  • Perfect voor ieder relaxmoment thuis

Wij kunnen diverse huispakken voor heren en dames van een borduring voorzien, zoals een naam of een tekst. Het personaliseren van huispakken is bij ons supervoordelig!

Extra luxe met de exclusieve huispakken

Wij bieden niet zomaar huispakken voor dames en heren. Wij hebben diverse bekende en minder bekende merken in ons online aanbod opgenomen. Hierdoor kun je ook uitstekend bij ons terecht voor exclusieve huispakken van topkwaliteit. Denk aan de luxe merken MEQ of Ringella, bijvoorbeeld. Je kunt altijd rekenen op een bijzonder hoog draagcomfort, en dat is precies wat jij nodig hebt om echt te kunnen genieten van jouw waardevolle vrije tijd!

Optimaal comfort met de fleece huispakken

Huispakken zijn er in verschillende stoffen. Een heel populaire stof is fleece. Het is dan ook zo dat fleece huispakken heerlijk zacht, soepel en lekker warm zijn. Natuurlijk zijn er bij ons ook huispakken te bestellen van andere materialen, die ook zeker een hoog draagcomfort bieden. Ben jij meer iemand van de badjassen in plaats van huispakken? Ook geen probleem! Wij hebben een mooi assortiment badjassen voor je klaarstaan!