Huispak

Soms gaat er niets boven een dagje chillen in je huispak. Wij hebben grappige jumpsuits, heerlijke onesies, zachte capes en prachtige broek/vest pakken!

Filters
Onesie of jumpsuit

De onesie of jumpsuit zijn heerlijk warme, comfortabele pakken uit één stuk. Misschien hoorde je voor het eerst van een jumpsuit door de serie met Roy Donders, of bij het WK voetballen. Sinds die tijd zijn er heel veel hippe, moderne en prachtige jumpsuits bijgekomen. We raden je zeker aan om eens in ons ruime assortiment te kijken!

Cape

De cape is perfect om over je schouders te slaan als je het wat fris in huis krijgt. Je handen blijven goed vrij, en je kunt hoeft niet een heel huispak aan te trekken. Denk bijvoorbeeld eens aan de warme Cape Pastunette. Dit is een zachte, modieuze cape. Je slaat hem lekker om je heen en al snel ben je behaaglijk warm. Verleden is de tijd waarin je koud werd van lezen op de bank of achter de computer zitten. Een cape brengt namelijk snel warmte om je heen!

Broek/vest pak

Ben je op zoek naar een zacht huispak, dan kunnen wij je zo een aantal aanraden. Verschillende broek/vest pakken hebben een jasje dat sluit met rist en twee handige zakken voor al je spulletjes. De mouwen en broekspijpen hebben elastische boorden, wat heerlijk comfortabel is.

Kortom, was je al overtuigd van de behaaglijkheid van een huispak? Hippe Handdoeken overtuigd je ook graag van onze mooie dessins, het comfort en gemak. Voor je het weet wil je ook buitenshuis je pak aan – en gelijk heb je!

Sluit Menu
×

Winkelmand