Keukengoed

De vaatdoek, keukenhanddoek én keukentheedoek; ze zijn allemaal getest op een goede kleurvastheid, een hoge trek-en scheursterkte van de garens en uitstekende droog kwaliteiten.

Filters

Keukengoed van geweldige kwaliteit, tegen gunstige prijzen!

Hippe Handdoeken is dol op keukengoed. We willen niet alleen dat het mooi en hip is, maar vooral ook dat het van goede kwaliteit is. Uiteraard tegen gunstige prijzen. Daarom zijn de de vaatdoek, keukenhanddoek én keukentheedoek allemaal getest op:

  • een goede kleurvastheid
  • een hoge trek-en scheursterkte van de garens
  • uitstekende droog kwaliteiten.

Pas als wij helemaal tevreden zijn, kunnen we met zekerheid zeggen dat Hippe Handdoeken garant staat om haar goede service maar vooral ook om de uitzonderlijke kwaliteit!

Verscheidenheid aan merken

Hippe Handdoeken heeft verschillende merken in haar assortiment. Een van die merken is Jorzolino. Dit textiel onderscheidt zich door jonge en frisse ontwerpen. Het merk, dat bekend staat om een hoogwaardige kwaliteit, werd al opgericht in 1781! En toch steeds weer verrast Jorzolino ons met moderne kleuren en dessins.

Dankzij de samensmelting met MoreTextile Group kunt u vertrouwen op de beste knowhow en grote innovatiekracht.  Jorzolino het merk met het kroontje heeft zijn kwaliteit al jaren lang bewezen.