Cawö

Cawö verkoopt al meer dan 60 jaar handdoeken, badlakens en gastendoekjes van hoge kwaliteit. Onze Cawö producten worden snel geleverd voor een lage prijs. Het is ook mogelijk om je Cawö handdoek met naam te laten borduren.

Filters
  • Haar Handdoek Cawö

Cawö handdoek kopen

Hippe Handdoeken verkoopt Cawö handdoeken van hoge kwaliteit voor een lage prijs. De handdoeken worden gemaakt met veel passie en volgens de hoogste milieu normen. De handdoeken van Cawö zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een afwerking van een ongekend hoog niveau. Een Cawö handdoek is zacht voor de huid en neemt veel vocht op. Er is veel aandacht besteed aan stijl, kleur en ontwerp. Zo zijn er prachtige grafische ontwerpen, ruiten, blokken en bloem motieven. Daarom kun je bij een handdoek van dit merk, eindeloos combineren met bijpassende kleuren of motieven. Zodat je iedere set handdoeken uniek en helemaal naar jouw eigen smaak is!

Cawö handdoek, badlaken en gastendoek

Het assortiment van Cawö bestaat uit Cawö handdoeken, Cawö badlakens en Cawö gastendoekjes. De handdoeken van Cawö zijn superzacht en van hoge kwaliteit. De Cawö handdoeken zijn beschikbaar in diverse kleuren en vormen. De handdoeken van Cawö zijn onmisbaar in je badkamer. De Cawö gastendoekjes zijn een luxe toevoeging aan je badkamer. Een gastendoek is een kleine handdoek die je kan ophangen in je toilet. Een Cawö badlaken is een grote handdoek. Cawö badlakens zijn ideaal als je de normale handdoeken net iets te klein vindt. Mocht je op zoek zijn naar nog grotere handdoeken verkopen wij ook diverse strandlakens.

Cawö handdoek assortiment

Het assortiment van Cawö bij Hippe Handdoeken is uitgebreid en divers. Cawö heeft verschillende collecties op de markt gebracht. De volgende collecties van Cawö verkopen wij bij Hippe Handdoeken:

  • Cawö Unique
  • Cawö Noblesse 1002
  • Cawö Art
  • Cawö LifeStyle Multicolor
  • Cawö Two – Tone

De Cawö collecties zijn een mix van vrolijke en rustige kleuren. Ben je op zoek naar neutrale kleuren in je badkamer? Bekijk dan de Cawö Noblesse 1002 collectie. Als je op zoek bent naar meer kleur in je badkamer is de Cawö Art collectie wat voor jou.

Cawö handoek online bestellen

De handdoeken van Cawö zijn eenvoudig te bestellen bij Hippe Handdoeken. Het is mogelijk om je favoriete Cawö handdoek met naam te laten borduren. Een handdoek met naam is een uniek cadeau voor jong en oud. Daarnaast stunt Hippe Handdoeken regelmatig met handdoek aanbiedingen. Is je favoriete Cawö handdoek niet in de aanbieiding? Wij verkopen ook Vossen handdoeken en The One Towelling handdoeken voor scherpe prijzen.