Vossen

Zachte handdoeken met mooie structuren en schitterende kleuren. De Vossen handdoeken zijn een aanwinst in iedere badkamer. Bestel handdoeken van het duurzame merk Vossen en ervaar het zelf!

Filters

Vossen handdoek kopen
Hippe Handdoeken heeft een uitgebreid assortiment van Vossen handdoeken. Vossen handdoeken zijn luxe handdoeken die milieu bewust geproduceerd zijn. Alle handdoeken worden bewust in Oostenrijk geproduceerd, zodat voortdurend kan worden geïnvesteerd in klimaat- en milieubescherming. Daarnaast zijn de Vossen handdoeken natuurlijk uiterst comfortabel en gaan ze jarenlang mee!

Vossen handdoeken kies je voor:

Een hoge vochtopname
Airpillow techniek voor heerlijk zachte lussen
Handdoeken geproduceerd in Oostenrijk
Unieke collectie vegan handdoeken
Dermatologisch geteste kleuren

Vossen handdoek, douchelaken en gastendoek
Hippe Handdoeken verkoopt Vossen handdoeken, Vossen douchelakens en Vossen gastendoekjes. De Vossen douchelakens zijn grotere handdoeken die je meer comfort geven. De gastendoekjes van Vossen geven je badkamer en toilet een luxere uitstraling. Daarnaast zijn de Vossen gastendoekjes geschikt voor de gevoelige huid. De handdoeken van Vossen zijn van een hoge kwaliteit voor een lage prijs.
Vossen handdoek assortiment
Het assortiment van Hippe Handdoeken bestaat uit de mooiste handdoeken van Vossen. Dit zijn de Vossen handdoeken collectie Vegan Life Handdoeken en Calypso Feeling Handdoeken. Elke collectie is een aanwinst voor de badkamer, maar elke Vossen handdoek collectie kent ook zijn eigen kenmerken.

De Vossen handdoeken uit de Vegan Life collectie zijn 100% plantaardig. Dit betekent dat er geen gebruik is gemaakt van halffabricaten die afkomstig zijn van dieren. De Calypso Feeling handdoeken van Vossen bestaan uit diverse vrolijke kleuren en geven je badkamer meer kleur.
Vossen handdoek online bestellen
Vossen handdoeken bestel je online bij Hippe Handdoeken. Door de diverse Vossen handdoeken collecties is er voor iedereen genoeg keuze. Het is mogelijk om je favoriete Vossen handdoek met naam te personaliseren. Een Vossen handdoek met naam is een leuk voor de verjaardag van je beste vriend(in) of een familielid. Daarnaast hebben wij bij Hippe Handdoeken regelmatig Vossen handdoeken in de aanbieding. Is je favoriete handdoek niet in de aanbieding? Wij hebben ook handdoeken van andere merken zoals Cawö & The One Towelling.