VOSSEN

Zachte handdoeken met mooie structuren en schitterende kleuren. De VOSSEN handdoeken zijn een aanwinst in iedere badkamer. Bestel handdoeken van het duurzame merk VOSSEN en ervaar het zelf!

Filters

VOSSEN handdoeken, een begrip in Nederland

Luxe met aandacht voor het milieu. Dat is waar het merk VOSSEN voor staat. Voortdurend op zoek naar innovaties voor het ontwikkelen van de schitterende collectie VOSSEN badtextiel. Alle handdoeken en badjassen worden bewust in Oostenrijk geproduceerd, zodat voortdurend kan worden geïnvesteerd in klimaat- en milieubescherming. Daarnaast zijn de VOSSEN handdoeken natuurlijk uiterst comfortabel en gaan ze jarenlang mee!

Kortom: met VOSSEN handdoek kies je voor:

  • Een hoge vochtopname
  • Airpillow techniek voor heerlijk zachte lussen
  • Handdoeken geproduceerd in Oostenrijk
  • Unieke collectie vegan handdoeken
  • Dermatologisch geteste kleuren

3 bijzondere collecties VOSSEN badtextiel

Bij Hippe Handdoeken hebben wij de 3 mooiste collecties van VOSSEN opgenomen in ons assortiment. Dit zijn de Vegan Life Handdoeken, High Line Handdoeken en de Vienna Style Handdoeken. Elke collectie is een aanwinst voor de badkamer, maar elke VOSSEN handdoek collectie kent ook zijn eigen kenmerken.

De VOSSEN handdoeken uit de Vegan Life collectie zijn 100% plantaardig. Dit betekent dat er geen gebruik is gemaakt van halffabricaten die afkomstig zijn van dieren. De High Line collectie past bij de de moderne Urban levensstijl. Een zachte mix van katoen en Tencel zorgt er daarnaast voor dat de handdoeken extreem absorberend zijn. De handdoeken uit Vienna Style collectie hebben een luxe uitstraling en zijn gemaakt van supersoft garens. Hierdoor zijn de handdoeken extra zacht en hebben ze een groot absorberend vermogen.

Vossen badjas voor heren én dames

Naast VOSSEN handdoeken vind je op Hippe Handdoeken een ruim assortiment VOSSEN badjassen. Ga jij voor een elegante, sportieve of toch voor een trendy VOSSEN Badjas? De keuze is reuze! Alle badjassen zijn met veel aandacht voor kwaliteit en comfort gemaakt. Dit betekent dat een VOSSEN Badjas extra zacht is én een hoge vochtopname heeft. Draag je badjas lekker thuis of neem hem mee als je naar de sauna gaat!