Handdoek met naam

Bestel bij ons persoonlijke handdoeken voor het hele gezin

Speciaal voor jou gemaakt

Kies zelf de kleur en het lettertype.

Ruime keuze handdoeken

Handdoeken van o.a. Vossen en Cawö.

Snel besteld via de webshop

Voeg de borduring toe en wij doen de rest.

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau?

Of vind je het leuk om de handdoeken met de namen van je gezinsleden te borduren? 

Bij Hippe Handdoeken is het mogelijk je handdoek te borduren met naam of leuke kreet! Je bepaalt uiteraard helemaal zelf hoe je handdoek met naam eruit komt te zien. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken!

Borduring voorbeeld
Borduring voorbeeld

Welk handdoekenset past het beste in jouw badkamer?

Op Hippe Handdoeken vind je uiteraard een ruim aanbod aan handdoeken. Wij hebben voor ieder wat wils. Hieronder zie je een aantal favoriete handdoeken om te borduren met naam of tekst.

Een handdoek met naam voor elke gelegenheid

Baby handdoek met naam

Wil je nieuwe ouders verrassen met een persoonlijk cadeau, geef dan een handdoek met de naam of een kinderbadjas met de geboortedatum van de kleine. Je cadeau zal niet snel worden vergeten!

Strandlaken borduren

Een strandlaken borduren is een schitterende optie. Zo weet je zeker dat het jouw strandlaken is. Ben je op zoek naar een origineel cadeau dan is een gepersonaliseerd strandlaken zeker een aanrader!

Handdoekenset met naam

Op Hippe Handdoeken vind je verschillende handdoekensets die je kan laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Zo weet je zeker dat alle handdoeken in je badkamer bij elkaar passen.

Verras een bruidspaar

Gepersonaliseerde handdoeken of badjassen zijn ook het perfecte cadeau voor een bruidspaar. Borduur onze producten met de namen, “Mr. & Mrs.”, datum of een andere toepasselijke kreet!

Handdoeken met logo

Ook bedrijven kunnen gepersonaliseerde handdoeken bestellen bij Hippe Handdoeken. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Voor grote aantallen (25, 50, 100, 1000 stuks) hanteren wij bovendien speciale prijzen. Hippe Handdoeken borduurt de handdoek met tekst, naam of logo.

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Hippe Handdoeken maakt van iedere borduring een uniek ontwerp

Wat jij doet:

Wat wij doen:

Goed om te weten!

Per borduring zijn maar een vast aantal posities beschikbaar. Hoe groter het woord (posities), des te kleiner de letters worden. Een woord van 5 letters heeft dus grotere letters dan een woord van 10 letters. Plaats je een bestelling met verschillende namen, dan kan de ene naam iets groter uitvallen dan de andere. 


Wij proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden! Maar in de meeste gevallen zal er wel verschil zijn.