Handdoek met naam

Bestel bij ons persoonlijke handdoeken voor het hele gezin

Speciaal voor jou gemaakt

Kies zelf de kleur en het lettertype.

Ruime keuze handdoeken

Handdoeken van o.a. Vossen en Cawö.

Snel besteld via de webshop

Voeg de borduring toe en wij doen de rest.

Ben je op zoek naar een handdoek met naam?

Of vind je het leuk om de handdoeken met de namen van je gezinsleden te borduren? 

Bij Hippe Handdoeken is het mogelijk je handdoek te borduren met naam of leuke kreet! Je bepaalt uiteraard helemaal zelf hoe je handdoek met naam eruit komt te zien. 

Wat jij doet:

Handdoek met naam

Een gepersonaliseerde handdoek koop je bij Hippe Handdoeken. Het is bij Hippe Handdoeken mogelijk om een handdoek met je eigen logo of naam te kopen in verschillende soorten en afmetingen.  Van een gepersonaliseerde strandlaken tot een gastendoekje met naam, het is allemaal mogelijk bij Hippe Handdoeken. Een handdoek met naam is een origineel cadeau of relatiegeschenk. Bekijk hier onze uitgebreide collectie van verschillende handdoeken of strandlakens. Selecteer de handdoek waar jij interesse in hebt. Kies de optie: Ja, mijn product voorzien van naam/ hartjes borduring. Vervolgens krijg je een menu te zien waar jij je handdoek naar jou wens kan bedrukken met je eigen naam of logo. 

 

 

Handdoek borduren

Per borduring zijn maar een vast aantal posities beschikbaar. Hoe groter het woord (posities), des te kleiner de letters worden. Een woord van 5 letters heeft dus grotere letters dan een woord van 10 letters. Plaats je een bestelling met verschillende namen, dan kan de ene naam iets groter uitvallen dan de andere. 


Wij proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden!

Handdoek met logo

Bedrijven kunnen ook gepersonaliseerde handdoeken bestellen bij Hippe Handdoeken. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Voor grote aantallen (25, 50, 100, 1000 stuks) hanteren wij bovendien speciale prijzen. Hippe Handdoeken borduurt de handdoek met tekst, naam of logo.

Baby handdoek met naam

Wil je nieuwe ouders verrassen met een persoonlijk cadeau, geef dan een handdoek met de naam of een kinderbadjas met de geboortedatum van de kleine. Je cadeau zal niet snel worden vergeten!

Handdoekenset met naam

Op Hippe Handdoeken vind je verschillende handdoekensets die je kan laten borduren met je naam of een andere leuke tekst. Zo weet je zeker dat alle handdoeken in je badkamer bij elkaar passen.

Strandlaken borduren

Een strandlaken borduren is een schitterende optie. Zo weet je zeker dat het jouw strandlaken is. Ben je op zoek naar een origineel cadeau dan is een gepersonaliseerd strandlaken zeker een aanrader!

Verras een bruidspaar

Gepersonaliseerde handdoeken of badjassen zijn ook het perfecte cadeau voor een bruidspaar. Borduur onze producten met de namen, “Mr. & Mrs.”, datum of een andere toepasselijke kreet!