Persoonlijke badjas

Persoonlijke badjas

Je bent opzoek naar een persoonlijke badjas? Wij kunnen jouw badjas personaliseren door er een naam, logo of vignet op te borduren. Het is mogelijk om de persoonlijke badjas aan de voor- en rugzijde te borduren met een tekst. Op deze manier kun je onze persoonlijke badjassen tot een geslaagd badjas cadeau maken.

 

geborduurd cadeau

Een ruime keuze

Bij veel webshops kun je voor persoonlijke badjassen enkel kiezen uit een wit of een zwart model. Bij Hippe Handdoeken zijn de persoonlijke badjassen in veel verschillende merken en kleuren te bestellen!

Hoe maak ik een unieke badjas?

Om een persoonlijke badjas te maken, zoek je eerst een leuke badjas uit in ons assortiment badjassen. Let hierbij op het vinkje “ja – ik wens mijn te voorzien van naam-borduring”. Heb je een leuke persoonlijke badjas gevonden met dit vinkje? Klik deze aan zodat deze aangevinkt is. Vervolgens verschijnt er een nieuw blokje; klik in dit blokje lettertype, kleur en plaats voor borduring aan. Plaats de naam in het daarvoor bestemde vakje.

Meer informatie?

Heb je interesse in zo’n badjas met naam, geborduurd met een naam naar keuze? Kijk dan in het badjassen overzicht. Wilt je meer informatie? Al onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. Wij helpen je graag!

 

Meer informatie over: badjas kopen | handdoek cadeau | badjas met naam | badjas cadeau