Persoonlijke handddoek

Persoonlijke handdoek

Een handdoek is een heel praktisch cadeau, iedereen gebruikt wel handdoeken. Maar de persoonlijke  handdoeken van hippehanddoeken.nl zijn naast praktisch ook nog eens heel leuk om te geven. In ons assortiment handdoeken vind je alleen handdoeken van hoge kwaliteit, speciaal door ons geselecteerd op onder andere het behoud van kleur en slijtvastheid.

Het is mogelijk om een persoonlijk bericht of naam op de handdoeken te laten borduren om een unieke tint aan de handdoeken te geven en zo een leuk cadeau te maken of om lekker zelf te houden.

geborduurd cadeau

Een leuke verrassing

Een persoonlijke handdoek kan een leuk cadeau zijn voor verschillende gelegenheden. Je kunt hiermee bijvoorbeeld aanstaande ouders verrassen met een handdoek met de naam en/of geboortedatum van de kleine. Hiermee heb je zeker een leuk cadeau, dat ook nog eens nuttig gebruikt kan worden.

 

Cadeauservice voor persoonlijke handdoeken

Met onze cadeauservice voor badjassen en handdoeken kan jouw bestelling ook nog eens als een cadeau aangeboden worden! De persoonlijke handdoek wordt dan in een mooi cadeaupapier ingepakt. Wanneer u dit wenst kan er ook nog een persoonlijke boodschap voor ontvanger aan het pakket toegevoegd worden. Deze service kost €4,95- per cadeau! Heel handig wanneer je even geen tijd hebt om zelf een cadeau in te pakken of wanneer je door omstandigheden niet bij de feestelijke gelegenheid aanwezig kunt zijn.

Meer informatie

Heb interesse in zo’n persoonlijke handdoek, geborduurd met een tekst naar keuze? Kijk dan in het handdoeken overzicht. Je kunt daar een keuze maken uit al onze handdoeken. Wil je meer informatie over het persoonlijk maken van handdoeken of heb je andere vragen? Al onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. We helpen je graag!