Sauna en Wellness

Genieten met de Sauna en Wellness collectie

Wij verwennen onszelf nogal eens met een saunabezoek en genieten hier volop van. Wat is er heerlijker dan na een week hard werken ontspannen en even nergens aan denken tijdens een bezoek aan Sauna en Wellness?

Saunalakens en saunakilts

Een saunalaken is groot genoeg om ook plaats te bieden aan je voeten als je op een saunabank zit. Wel zo hygienisch! Ook kun je languit liggen op het saunalaken; heerlijk ontspannen op de zachte vezels!

Als je het ‘naakt wandelen’ in de tuin wel erg”onaangekleed” vindt, is de saunakilt een uitkomst! Zo kun je heerlijk afkoelen in de tuin om daarna weer flink op te warmen in de sauna met je saunalaken.

Hippe Handdoeken heeft ook saunakilt met bijpassend saunalaken. Dit voor als je graag alles bij elkaar wil laten passen. Het materiaal is 100 % katoenen badstof voor een optimale vochtopname en luchtcirculatie. Alles voor het heerlijke genieten op een saunalaken met een saunakilt!

Personaliseren
Master of Science geborduurd op badjasKies bij de borduuroptie voor een lettersoort en kleur om te borduren en vul de tekst die jij wilt in de daarvoor aangegeven ruimte.
Druk daarna op de bestel knop, kies op welke manier je wilt betalen en rond de bestelling af. Bij Hippe Handdoeken kun je via de veilige en snelle iDEAL betalen maar ook via overmaking of achteraf.