Strandlaken The One Hawaii navyblauw-lichtblauw

The One Towelling

 34,95

Navyblauw met seafood afbeeldingen.
Meer informatie
X

1 - Kies lettertype

Wilt u hetzelfde artikel met verschillende namen borduren? Bestel dan het aantal met één naam en vermeld de overige namen als notitie op de afrekenpagina.

Alle velden moeten zijn ingevuld.

Borduring tekst voorbeeld

Onderstaande preview is een indicatie en dient alleen als voorbeeld. LET OP: bestellingen met borduring hebben een levertijd van 3-4 werkdagen.

Borduring toevoegen

LET OP: Geborduurde producten kunnen niet worden geruild.

Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Personaliseren / borduring mogelijk
  • Getest door ons familie testpanel

Strandlaken The One Hawaii navyblauw-lichtblauw

Een mooie kwaliteit strandlaken, 100 % katoen, afmeting 90 x 190 cm, gewicht 550gr./m2.

Basiskleur navyblauw met lichtblauwe afbeeldingen. Uit de collectie Joshua’s Beach Towel.

Strandlaken The One Hawaii navyblauw-lichtblauw

Dit badlaken is van uitstekende kwaliteit, is gemaakt van 100% katoen en heeft een uitstekend vocht opnemend vermogen. De handdoek is volledig geweven. De handdoek heeft een afmeting van 100 x 190 cm en is hierdoor zeker geschikt om mee te nemen naar het strand, het zwembad , welness omgeving en natuurlijk ook voor op vakantie.

Naast handdoeken en badhanddoeken heeft The One Towelling ook een lijn met exclusieve strandlakens  zoals reeds aangegeven de  strandlakenscollectie Joshua’s Choices 550 grams badlakens in verschillende kleuren, zo ook dit laken in een gestreepte versie. De kwaliteit van deze badlakens is evenals alle andere artikelen van The One van hoogwaardig terry-katoen en is daarbij hoog absorberend. De prijs-kwaliteitverhouding van deze badlakens is erg goed en daarom worden deze badlakens ook veelvuldig verkocht.

Goedkoop, zacht en dik badtextiel. Maar liefst 550 gram, uitstekend te borduren met naam.
The One staat garant voor het gehele proces van de productie van het badtextiel. Het produceren van de producten wordt gedaan in de fabrieken in Zuid- Amerika en in het Midden-Oosten. Vanaf het sorteren van het beste katoen, de eerste garen, het weven en verven tot de uiteindelijke confectie besteed The One maximale aandacht om zo het meest hoogwaardige eindproduct te leveren volgens alle daarvoor gestelde eisen. Daarbij is het badtextiel,  de handdoeken, strandlakens, hamamdoeken en baddoeken volgens de normen van de BSCI en Oeko-Tex gecertificeerd. Dit betekend dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen. Fijn voor het milieu en fijn voor uw huid en dat er gewerkt wordt vanuit het verantwoord ondernemen.

Luxe afwerking, 100 % terry-katoen. Hoge absorptie. Hoge kwaliteit borduurwerk. Wasbaar op 60 graden.

 

Extra informatie

Merk

Afmeting

90 x 190 cm.