Strandlaken The One strepen Navy met goud

The One Towelling

 29,95

Strandlaken, afmeting 90 x 190 cm. 100 % katoen, gewicht 550gr./m2.
Meer informatie
X

1 - Kies lettertype

Wilt u hetzelfde artikel met verschillende namen borduren? Bestel dan het aantal met één naam en vermeld de overige namen als notitie op de afrekenpagina.

Alle velden moeten zijn ingevuld.

Borduring tekst voorbeeld

Onderstaande preview is een indicatie en dient alleen als voorbeeld. Het duurt ongeveer 3-4 werkdagen om de bestelling met borduring te verwerken.

Borduring toevoegen

LET OP: Geborduurde producten kunnen niet worden geruild.

Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Personaliseren / borduring mogelijk
  • Getest door ons familie testpanel

Strandlaken The One strepen. In 4 kleuren beschikbaar. Navy/gold, Navy/red, Navy/lightblue en Antraciet/lightgrey.

Een mooie kwaliteit strandlaken, 100 % katoen, afmeting 90 x 190 cm, gewicht 550gr./m2.

Strandlaken The One strepen

Dit gestreepte badlaken is van uitstekende kwaliteit, is gemaakt van 100% katoen en heeft een uitstekend vocht opnemend vermogen. De handdoek is volledig geweven en heeft hierdoor geen witte achterkant, maar is aan beide zijdes gekleurd.  Het badlaken heeft een frisse vrolijke koninklijke uitstraling. De handdoek heeft een afmeting van 90x 190 cm en is hierdoor zeker geschikt om mee te nemen naar het strand, het zwembad , wellness omgeving en natuurlijk ook voor op vakantie.

Goedkoop, zacht en dik badtextiel. Maar liefst 550 gram, uitstekend te borduren met naam.
The One staat garant voor het gehele proces van de productie van het badtextiel. Het produceren van de producten wordt gedaan in de fabrieken in Zuid- Amerika en in het Midden-Oosten. Vanaf het sorteren van het beste katoen, de eerste garen, het weven en verven tot de uiteindelijke confectie besteed The One maximale aandacht om zo het meest hoogwaardige eindproduct te leveren volgens alle daarvoor gestelde eisen. Daarbij is het badtextiel,  de handdoeken, strandlakens, hamamdoeken en baddoeken volgens de normen van de BSCI en Oeko-Tex gecertificeerd. Dit betekend dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen. Fijn voor het milieu en fijn voor uw huid en dat er gewerkt wordt vanuit het verantwoord ondernemen.

 

Extra informatie

Merk

Afmeting

90 x 190 cm.