Verzenden en retourneren

Verzending

Nadat het bedrag bij Hippe Handdoeken op de rekening staat, wordt je bestelling binnen twee werkdagen via DHL aangeboden. Mocht het langer duren, dan stellen wij je daarvan op de hoogte en heb je de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Wij maken het aankoopbedrag dan binnen dertig dagen weer naar jou over. DHL bezorgt over het algemeen de volgende dag, mits het afleveradres binnen Nederland is.

Bij ‘niet thuis’ wordt het pakketje bij een Servicepunt afgeleverd.U ontvangt als de geadresseerde een kaartje in de bus met daarop nadere informatie over het servicekantoor/vestiging waar jouw bestelling gedurende een periode afgehaald kan worden. Voor het niet tijdig bezorgen door vervoerder kan Hippe Handdoeken niet aansprakelijk worden gesteld.

Bij Hippe Handdoeken betaal je geen verzendkosten voor het verzenden van je bestelling boven €20,-

Hippe Handdoeken kan ook pakketjes met handdoeken of badjassen naar het buitenland versturen. Neem voor de tarieven die hierbij gelden contact met ons op, want dit kan erg variëren.

Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk ter bezorging aangeboden, Hippe Handdoeken zal je hiervan op de hoogte houden.

Wil je meer weten over de verzendmethode of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Retourneren

Exclusief gepersonaliseerde artikelen.
Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent over je aankopen bij Hippehanddoeken.nl Echter, de situatie kan zich voordoen dat je een artikel wilt retourneren.

  • Zend ons svp een mail met reden naar info@hippehanddoeken.nl of gebruik het formulier op deze pagina. Binnen 1 werkdag ontvang je een retour nummer.
  • Na ontvangst van het retour nummer kun je het pakket verzenden naar: Hippe Handdoeken, Gronausestraat 309, 7581 CV Losser.
  • Geef het pakket af bij een servicepunt van PostNL of DHL. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
  • Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen. 

Je retourzending wordt enkel door Hippehanddoeken.nl geaccepteerd, als het is voorzien van het door ons afgegeven retour nummer.

Belangrijk om te weten…

  • Het spreekt vanzelf dat het artikel ongebruikt is.
  • Het wordt alleen geaccepteerd als het artikel onbeschadigd is, niet ruikt naar parfum of deodorant, er geen haren op aantreffen en in het artikel in de originele verpakking zit. 
  • Je mag de artikelen dus best uit de verpakking halen en passen, maar verwijder niet de beschermende delen en kaartjes.

Het pakketje wordt enkel door Hippe Handdoeken geaccepteerd als het voorzien is van het door Hippe Handdoeken afgegeven retour nummer en gefrankeerd.

Retourformulier

Wil je s.v.p. aangeven wat de reden is van retour zending, bijvoorbeeld, materiaal valt tegen, maat past mij niet of e.d., hiermee kunnen wij bepalen wat er eventueel verbeterd kan worden in de informatie bladen.