Verzenden en retourneren

Verzending

Nadat het bedrag bij Hippe Handdoeken op de rekening staat, wordt je bestelling binnen twee werkdagen via PostNL aangeboden. Mocht het langer duren, dan stellen wij je daarvan op de hoogte.

 

Bij ‘niet thuis’  ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus met daarop nadere informatie waar het pakket is afgeleverd en over de vestiging waar jouw bestelling gedurende een periode afgehaald kan worden. 

 

Nadat wij het pakket aan PostNL hebben afgegeven, kunnen wij de levering en bezorging niet meer sturen.

Bij Hippe Handdoeken betaal je bij een bestelling vanaf €20 geen verzendkosten voor het verzenden van je bestelling.
Hippe Handdoeken kan ook pakketjes met handdoeken of badjassen naar het buitenland versturen. 

 

Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht en wordt de bestelling zo spoedig mogelijk ter bezorging aangeboden, Hippe Handdoeken zal je hiervan op de hoogte houden.

 

Wil je meer weten over de verzendmethode of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Retourneren

Exclusief gepersonaliseerde artikelen.
Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent over je aankopen bij Hippehanddoeken.nl 

Echter, de situatie kan zich voordoen dat je een artikel wilt retourneren.

  • Zend ons een mail met reden naar info@hippehanddoeken.nl of gebruik het formulier op deze pagina. Binnen 1 werkdag ontvang je een retour nummer.
  • Na ontvangst van het retour nummer kun je het pakket verzenden naar: Hippe Handdoeken, Gronausestraat 309, 7581 CV Losser.
  • Geef het pakket af bij een servicepunt van PostNL of DHL. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
  • Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen. 

Je retourzending wordt enkel door Hippehanddoeken.nl geaccepteerd, als het is voorzien van het door ons afgegeven retour nummer.

Belangrijk om te weten…

  • Het spreekt vanzelf dat het artikel ongebruikt is.
  • Het wordt alleen geaccepteerd als het artikel onbeschadigd is, niet ruikt naar parfum of deodorant, er geen haren op aantreffen en in het artikel in de originele verpakking zit. 
  • Je mag de artikelen dus best uit de verpakking halen en passen, maar verwijder niet de beschermende delen en kaartjes.

Het pakketje wordt enkel door Hippe Handdoeken geaccepteerd als het voorzien is van het door Hippe Handdoeken afgegeven retour nummer en gefrankeerd.

Retourformulier

Wil je s.v.p. aangeven wat de reden is van retour zending, bijvoorbeeld, materiaal valt tegen, maat past mij niet of e.d., hiermee kunnen wij bepalen wat er eventueel verbeterd kan worden in de informatie bladen.