Wellness

Creëer de ultieme wellness-ervaring met het saunalaken, hamamdoek, kilt en/of badjas. Geniet met comfort!

Filters

Saunalaken, hamamdoek, kilt of  badjas, de perfecte wellness items

Vind de perfecte wellness items zoals een extra groot saunalaken, hamamdoek, kilt of badjas bij Hippe Handdoeken. Personaliseer eventueel met borduring!

Saunalaken

Het saunalaken is geweldig om lekker languit op te relaxen geschikt voor de sauna of  massagetafel. De saunalakens zijn in verschillende trendy kleuren verkrijgbaar in uitstekende kwaliteit.

Sauna kilt

Er is een speciale sauna kilt voor dames en heren. De katoenen kilt is geschikt voor iedereen die geen zin heeft om te slepen met een badjas, maar toch bedekt in de sauna wil lopen. Door de elastieken band en het klittenband geschikt voor diverse maten van S tot en met XL. Aan de achterzijde van de kilt zit een elastieken band en aan de voorzijde is hij voorzien van klittenband waardoor de kilt gemakkelijk is te verstellen.

Sauna badjas

Wil je heerlijk warm kunnen rondlopen, of juist een lichte badjas dragen maar vooral iets willen hebben waar zakken in zitten? Kijk dan eens bij de sauna badjassen die allemaal heerlijk comfortabel zijn, en uitermate geschikt voor de ultieme wellness ervaring!

Vind altijd jouw saunalaken, kilt of badjas terug!

Wil je zeker zijn dat je de goede badjas van de haak pakt, of ervoor zorgen dat iemand niet per ongeluk jouw saunalaken meepakt? Personaliseer hem dan met een naam, kreet of logo! Hippe Handdoeken kan vrijwel elke tekst met stevig garen borduren. Wil je meer weten, lees dan alles over de mogelijkheid tot personaliseren!

Creëer de ultieme wellness-ervaring met het saunalaken, kilt en/of badjas. Geniet met comfort!