Hamam handdoek

De Turkse en Marokkaanse hamamdoeken zijn comfortabel en praktisch, voor gebruik tijdens bezoek wellness, in de badkamer of naar het strand.

Filters

Hamam handdoek.

Ga je nu voor een hamamdoek, een peştemal of een fouta? Veel mensen vinden al die namen nogal verwarrend. Goed nieuws, want het betekent allemaal hetzelfde. Je hoeft je dus niet meer af te vragen wat nu de beste keuze is. In Nederland spreken we van een Hamamdoek of een hamamhanddoek. In Tunesië en Frankrijk gebruiken ze de naam fouta voor deze hamamdoek. In veel islamitische badhuizen wordt er gesproken over een peştemal. Het betekent allemaal hetzelfde, namelijk een hamamdoek. Onze hoge kwaliteit hamamdoeken ideaal voor het welness gevoel.

Hamam-handdoek

De Turkse en Marokkaanse hamamdoeken zijn zo comfortabel en praktisch in gebruik, dat we ze niet alleen voor de bezoekjes aan een hamam gebruiken. Veel mensen gebruiken de hamamdoeken ook gewoon thuis in de badkamer of nemen deze mee naar het strand of een recreatiemeer. De hamamdoeken zijn dan ook zeker groot genoeg om heerlijk op te zonnen en op te drogen na het zwemmen.

Meer informatie
Sluit Menu
×

Winkelmand