Terry Hamam handdoek Zand

THE ONE TOWELLING

 24,95

Hamamdoek, is reliëf geschoren in streepdesign, 100 % katoen, 500 grams met geknoopte kwastjes.
Badstof aan de ene kant en glad aan de andere kant. De afmeting is 100 x 165 cm.
Meer informatie
Veilig betalen
  • Gratis verzending
  • Niet goed? Geld terug.
  • Getest door ons familie testpanel

Terry Hamam handdoek Zand

Deze hamam handdoeken hebben de welbekende lusjes aan beide zijden. Deze zijn ideaal om vocht te absorberen en dus praktisch om je mee af te drogen. Wanneer badstof nat wordt, dan wordt het als het ware glad. Hierdoor valt een badstof handdoek makkelijk van je middel af wanneer deze nat is. Dit is precies waar een Turkse of Marokkaanse hamamdoek anders in is. Deze is namelijk aan één zijde glad en aan de andere zijde voorzien van de bekende badstoflusjes. Dit zorgt ervoor dat de hamamdoek goed om je heen blijft zitten als deze nat is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze van je af gaat glijden tijdens een bezoek aan een hamam. De kleine lusjes zorgen ervoor dat een hamamdoek ook goed afdroogt, door de absorberende werking.

Terry Hamam handdoek Zand

Deze hamamdoek is reliëf geschoren in streepdesign, 100 procent katoen met geknoopte kwastjes.
De afmeting van deze hamamdoek is 100 x 165 cm., verkrijgbaar in een viertal kleuren, grijs, zand, licht blauw en mint.
Voor deze hamamhanddoek geldt:
luxe afwerking
hoge absorptie
hoge kwaliteit borduurwerk
wasbaar op 30 graden.

Ga je nu voor een hamamdoek, een peştemal of een fouta? Veel mensen vinden al die namen nogal verwarrend. Goed nieuws, want het betekent allemaal hetzelfde. Je hoeft je dus niet meer af te vragen wat nu de beste keuze is.

The one towelling is producent van deze terry hamamdoeken en andere badstofproducten. In de fabrieken, welke gevestigd zijn in Zuid-Amerika en in het Midden-Oosten beschikken zij over alle faciliteiten die nodig zijn om een hoogwaardig badstof product te kunnen produceren. Zij streven om naast een succesvol produkt neer te zetten ook verantwoord te ondernemen. Hierdoor zijn hun producties en producten BSCI en Oeko-tex gecertificeerd.

 

 

 

Extra informatie

Afmeting

hamamdoek 100 x 165 cm

Design

Patroon

Kleur

Zand

Maat

100 x 165 cm

Merk