Sauna Badjas

Wil jij een sauna badjas kopen om comfortabel en elegant naar een wellness center te gaan? Bij Hippe Handdoeken kun je diverse hamam badjassen bestellen. Borduur je badjas met naam of leuke kreet en vind op deze manier altijd je eigen badjas!

Filters

Sauna badjas van wafelkatoen.

De sauna badjas van wafelkatoen is tegenwoordig erg populair. Het zal je dan ook niet verbazen dat je voor een mooie sauna badjas van wafelkatoen goed terecht kunt in het badjassenassortiment van Hippe Handdoeken. Gaat jouw voorkeur uit naar een mooie sauna badjas van badstof of velours? Ook dan hebben wij precies wat jij zoekt!

  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Veel verschillende modellen beschikbaar
  • Sauna badjassen van hoogwaardige merken
  • Borduring met naam of tekst (optioneel)
  • Sauna badjassen in meerdere prijsklassen

Sauna badjas met naam of tekst? Wij kunnen veel sauna badjassen borduren naar wens tegen een scherpe prijs!

Dunne sauna badjas voor meer comfort

Een dagje naar de sauna is natuurlijk heerlijk. Toch vindt niet iedereen het prettig om compleet ongekleed tussen vreemden te zitten. Voel je je hier niet comfortabel bij, dan gaat dit ten koste van de ontspanning. Zonde, want je kunt zeker ook in een dunne sauna badjas naar de sauna gaan. Zo voel je je direct een stuk zekerder. Door de fijne en soepele stof van de dunne sauna badjas kun je optimaal ontspannen.

Ook voor een sauna badjas grote maat

De sauna badjas, of hamam badjas, is bij ons beschikbaar in de meest uiteenlopende modellen, varianten en maten. Ook voor een sauna badjas in grote maat ben je bij ons dus van harte welkom. Onze kwalitatief hoogwaardige sauna badjassen zijn comfortabel, zacht en duurzaam. Je kunt er jarenlang mee doen! Plaats je bestelling eenvoudig online en wij maken het voor je in orde. Indien gewenst kunnen wij de sauna badjas met naam of tekst personaliseren.