Sauna kilt

Hou jij van optimaal gemak en comfort in de sauna? Dan heb je een sauna kilt nodig! De saunakilt is voorzien van klittenband zodat deze gemakkelijk verstelbaar is. Je kunt jouw ideale saunakilt online bestellen bij Hippe Handdoeken.

Filters

Sauna kilt biedt optimaal gemak

Voel jij je niet comfortabel bij het dragen van een handdoek of saunalaken? Koop dan een sauna kilt bij Hippe Handdoeken. Een sauna kilt biedt je optimaal gemak, comfort én zekerheid. Sauna kilts zitten altijd goed en zakken niet af. De saunakilt is voorzien van klittenband zodat deze gemakkelijk verstelbaar is. Zo kun jij onbezorgd genieten van de sauna!

  • Heel praktisch in gebruik
  • Zit altijd goed (en blijft ook goed zitten)
  • Diverse modellen voor heren en dames
  • Saunakilts zijn in verschillende kleuren beschikbaar
  • Onze saunakilts zijn comfortabel en van hoge kwaliteit

Sauna kilt met naam

Wil jij jouw sauna kilt een persoonlijk tintje geven? Borduur dan jouw favoriete sauna kilt met naam of tekst.

Sauna kilt voor dames en heren

Sauna kilts, of sauna omslagdoeken, worden natuurlijk door zowel heren als dames gebruikt. Iedereen wil immers onbezorgd van een wellnessmomentje kunnen genieten. Wij hebben dan ook sauna kilt dames- en herenmodellen in onze webwinkel voor je klaarliggen. De luxe, zachte en hoogwaardige saunakilts zijn heerlijk voor jezelf, maar natuurlijk ook origineel om aan iemand cadeau te doen. Wij kunnen de sauna kilt van naam of tekst voorzien om een presentje nóg persoonlijker te maken!

Voel je comfortabel met een sauna omslagdoek

Een sauna omslagdoek is ideaal als je gewoon rond wilt kunnen lopen in een wellnesscenter zonder je handdoek angstvallig vast te houden. De sauna omslagdoek blijft altijd op de goede plek zitten. Dat is pas comfortabel! Bij Hippe Handdoeken kun je een saunakilt online bestellen, zodat je al snel gebruik kunt maken van jouw nieuwe aanwinst. Je zult er zeker geen spijt van krijgen! Check ook onze saunalakens van hoge kwaliteit!